Best

Best

Welkom bij de Groene Boomhut, waar liefdevolle kinderopvang een thuis wordt. In het prachtige Best, gelegen aan de Lumeystraat 1, bevindt zich onze franchise kinderopvang, genaamd Immanuel opvang. Wij zijn er trots op om een veilige en inspirerende omgeving te bieden voor de allerkleinsten.

Bij Immanuel opvang koesteren we de kostbare momenten van groei en ontwikkeling. Onze dagopvang groep verwelkomt met open armen kinderen van 0 tot 4 jaar, waar ze zich omringd voelen door zorgzame professionals die hen begeleiden op hun ontdekkingstocht in de wereld. Onze peutergroep, voor kinderen van 2 tot 4 jaar, biedt een stimulerende omgeving waarin zij spelenderwijs hun vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Daarnaast hebben we met liefde en toewijding drie BSO groepen opgezet, waar kinderen na schooltijd kunnen genieten van een gevarieerd programma vol avontuur en plezier. Hier krijgen ze de ruimte om hun creativiteit te uiten, nieuwe vriendschappen te sluiten en te ontspannen na een dag vol leren.

Bij Immanuel opvang begrijpen we dat de keuze voor kinderopvang een belangrijke beslissing is voor ouders en verzorgers. Daarom nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen via het onderstaande e-mailadres of via ons inschrijfformulier. We beantwoorden graag al uw vragen en plannen met plezier een kennismakingsgesprek in, zodat u de warmte en liefdevolle omgeving van onze opvang zelf kunt ervaren.

E-mailadres: Immanuelopvang@levwn.nl

Adres: Lumeystraat 1, 5684CH Best

Bij Immanuel opvang staat de liefdevolle zorg voor uw kind centraal. We verwelkomen uw kleintje met open armen in onze boomhut van liefde en avontuur. Samen creƫren we een wereld waarin elk kind kan gedijen en schitteren.