Wat bieden wij?

Welkom bij kinderdagverblijf de Groene Boomhut Elburglaan & BSO Eikebeek! 


Wij heten u van harte welkom bij De Groene Boomhut, een betoverend kinderdagverblijf waar dromen tot leven komen. Bij ons draait alles om het welzijn en de ontwikkeling van kinderen tussen 0 en 4 jaar. Wij zijn gepassioneerd en toegewijd aan het bieden van professionele, hoogwaardige en betaalbare kinderopvang.

In onze knusse boomhut creëren we een omgeving waarin kinderen zich direct welkom voelen. Onze twee groepen bieden voldoende ruimte voor individuele aandacht, zodat elk kind zich gezien en gehoord voelt. Plezier en spel staan centraal, waarbij een levendige en harmonieuze sfeer heerst.

Bij De Groene Boomhut geloven we in de kracht van ontwikkeling. Hier krijgen kinderen de ruimte om te groeien, te ontdekken en te leren. We hechten waarde aan de omgang met leeftijdsgenootjes en het functioneren in een groep, omdat we geloven dat sociale interactie essentieel is voor persoonlijke groei.

Onze ervaren en zorgzame begeleiders begeleiden kinderen met professionaliteit en stimuleren hen om zelfstandigheid en verantwoordelijkheid te ontwikkelen. We streven naar optimale fysieke veiligheid en gezonde verzorging, zodat ouders met een gerust hart hun kostbaarste bezit aan onze zorg kunnen toevertrouwen.

Naast ons kinderdagverblijf hebben we ook een speciale aanvulling voor buitenschoolse opvang in Veldhoven: BSO Eikebeek. Hier bieden we enthousiaste en avontuurlijke opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Bij BSO Eikebeek staat het buitenleven centraal, waar kinderen de ruimte krijgen om te ontdekken, spelen en genieten van de natuur.

Bij De Groene Boomhut hechten we veel waarde aan een nauwe samenwerking met ouders. We geloven in open communicatie en willen graag samen met u de opvoeding van uw kind afstemmen. Samen kunnen we een omgeving creëren waarin uw kind zich volledig kan ontplooien.

Stap binnen in onze betoverende wereld en ontdek wat De Groene Boomhut te bieden heeft. Kom langs en ervaar de magie van liefdevolle zorg, stimulerende activiteiten en onvergetelijke avonturen. Samen creëren we herinneringen die een leven lang meegaan.