Wie zijn wij?

Manon Beursken

Mijn naam is Manon Beursken en ik ben 37 jaar, getrouwd en ik ben de moeder van een prachtige zoon. Ik ben mijn loopbaan begonnen als pedagoog in een logeerhuis voor autistische kinderen. Vervolgens heb ik vijftien jaar gewerkt in een kinderopvang. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan in een zorgboerderij en had ik in die periode ook twee pleegkinderen. Dit was een geweldige tijd! Hierdoor is mijn verlangen om zorg te verlenen aan kinderen nog meer gegroeid.

Ik heb een hart voor kinderen en ik geniet ervan om met ze op te trekken, hen dingen te leren en hen zien te genieten van de dingen in het leven!

Elyna de Groot

Ik ben 28 jaar, getrouwd en ik ben ook de moeder van twee prachtige zoons. Tijdens de opleiding Sociaal Pedagogisch Medewerker, heb ik ervaring opgedaan in het speciaal onderwijs en later ook in de kinderopvang. Dit doe ik al acht jaar lang met liefde en dankbaarheid. 

Door dit kinderdagverblijf te starten is mijn droom, om van betekenis te kunnen zijn voor kinderen, uitgekomen!