Wie zijn wij?

Welkom bij De Groene Boomhut, een plek waar dromen werkelijkheid worden!

Graag stellen wij ons aan u voor, wij zijn Elyna de Groot en Manon Beursken. Sinds 2018 zijn wij vol trots de eigenaren van dit liefdevolle en kleinschalige kinderdagverblijf op de Elburglaan. Het is onze gedeelde droom om een plek te creƫren waar kinderen kunnen ontdekken, avonturen kunnen beleven en volop buiten kunnen spelen.

Als moeders en ervaren professionals in de kinderopvang, weten we hoe belangrijk het is dat kinderen zich veilig en geborgen voelen. Bij De Groene Boomhut streven we ernaar om een omgeving te bieden waar kinderen zich thuis kunnen voelen en waar er voldoende ruimte is voor hun persoonlijke ontwikkeling. Gelegen nabij prachtige parken, hechten wij veel waarde aan het buiten zijn en stimuleren we kinderen om de natuur te ontdekken.

Ons team bestaat uit toegewijde pedagogisch medewerkers die met liefde voor de kinderen zorgen. 

Graag nodigen we u uit om onze bijzondere opvang te komen ontdekken. We kijken ernaar uit u persoonlijk te ontmoeten en samen met u te bouwen aan een prachtige tijd vol plezier, groei en geluk voor uw kind. Bij De Groene Boomhut worden dromen werkelijkheid.